Skip to content

Aandacht voor zingeving in de palliatieve zorg

Datum en locatie:

donderdag 25 mei 2023
19.00 uur
Aula Bravis ziekenhuis, Boerhaavelaan 25, 4708 AE, Roosendaal
19.30 uur
Lezing
21.30 uur

Inhoudelijk:

Op 25 mei is het volgende Café doodgewoon. Tijdens deze bijeenkomst is geestelijk verzorger Karin Seijdell te gast als spreker.

Ze zal ons meenemen in de praktijk van haar werk als geestelijk verzorger. Karin werkt veel met mensen die ernstig ziek zijn en geeft aandacht aan zingevingsvragen die daarbij op kunnen komen. Dat zijn vragen die niet zozeer vragen om een antwoord van een ander, maar om ruimte en aandacht om tot een eigen antwoord te komen.

Wat zijn zingevingsvragen? Wat kun je als vrijwilliger of professional zelf doen als mensen zingevingsvragen hebben? En wat kan een geestelijk verzorger betekenen?

Karin werkt ruim 20 jaar als geestelijk verzorger. Ze werkt in de verstandelijk gehandicaptenzorg en begeleidt al 10 jaar mensen thuis die ernstig ziek zijn. Het wordt een interactieve avond, met veel ervaringsverhalen en ruimte om eigen ervaringen en vragen te delen.

𝘋𝘦 𝘣𝘪𝘫𝘦𝘦𝘯𝘬𝘰𝘮𝘴𝘵 𝘪𝘴 𝘨𝘦𝘢𝘤𝘤𝘳𝘦𝘥𝘪𝘵𝘦𝘦𝘳𝘥 𝘷𝘰𝘰𝘳 2 𝘱𝘶𝘯𝘵𝘦𝘯 𝘣𝘪𝘫 𝘝&𝘝𝘕.

Het is mogelijk om kosteloos hulp te vragen aan een geestelijk verzorger van het Centrum voor Levensvragen in de regio West-Brabant en Tholen. Meer info via www.levensvragenwestbrabant.nl.

Wil je meer weten over het werk van een geestelijk verzorger? Kijk dan eens op www.pratenoverlevensvragen.nl.

Karin heeft een eigen praktijk voor zingevingsbegeleiding: www.zinlab.nl

Karin Seijdell
Karin Seijdell

Gastspreker(s):

Karin Seijdell

Karin Seijdell

geestelijk verzorger